Quiz

In: Science

Submitted By AkiraTate06
Words 1055
Pages 5
estion 1 1.
Officer, How can you ticket me for speeding, when I see cops speeding all the time?
Answer
| | Appeal to fear | | | Slippery Slope | | | Red herring | | | Tu quoque |
5 points
Question 2 1.
It was his fault, Officer. You can tell by the kind of car I'm driving and by my clothes that I am a good citizen and would not lie. Look at the rattletrap he is driving, and look at how he is dressed. You can't believe anything that a dirty, longhaired hippie like that might tell you. Search his car; he probably has pot in it.
Answer
| | Red herring | | | Ad hominem | | | Appeal to pride | | | Ignoring the question |
5 points
Question 3 1.
If students play video games, their school work will suffer, and they will not have the ability to succeed in life, ending up in lower paying jobs and needing government programs, which will increase our taxes. So video games will increase our taxes.
Answer
| | Appeal to fear | | | Slippery Slope | | | Red herring | | | Tu quoque |
5 points
Question 4 1.
There is a good deal of talk these days about the need to eliminate pesticides from our fruits and vegetables. But many of these foods are essential to our health. Carrots are an excellent source of vitamin A, broccoli is rich in iron, and oranges and grapefruits have lots of vitamin C.
Answer
| | Appeal to fear | | | Tu quoque | | | Ad hominem | | | Red herring |
5 points
Question 5 1.
Reporter: Congressman, What do you have to say about the reports on your campaign's questionable fund raising activities?
Congressman: I am very humbled and grateful to the generosity of my supporters, and I will continue to do my utmost to represent our district's interests and concerns in Washington.
Answer
| | Red herring | | | Ad hominem | | | Appeal…...

Similar Documents

Quiz

...Class Quiz for Security+ 1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization? a. MAC b. DAC c. RBAC d. STAC 2. A need to know security policy would grant access based on: a. Least Privilege b. Less Privilege c. Loss of Privilege d. Single Privilege 3. Which type of attack denies authorized users access to network resources? a. DOS b. Worm c. Logic Bomb d. Social Engineering 4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this? a. Spoofing b. Replay c. Social Engineering d. Trojan Horse 5. What is the most common form of authentication? a. Certificates b. Tokens c. Passwords d. Biometrics 6. What is the C in the security CIA model stand for? a. Certificates b. Central c. Confidentiality d. Consider 7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to? a. Man-in-the-Middle b. Dictionary or Brute Force c. Reverse Engineering d. Denial of Service 8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on? a. Coaxial b. Fiber Optic c. Shielded Twisted Pair(STP) d. Unshielded Twisted Pair(UTP) 9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using...

Words: 268 - Pages: 2

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3. Be sure you are in the correct Chapter when you take the quiz. | Question 1 5 out of 5 points | | | Customer environmental intelligence includes:Answer | | | | | Selected Answer: | Demographic factors. | Correct Answer: | Demographic factors. | | | | | Question 2 0 out of 5 points | | | A corporation’s issue management activities are usually linked to:Answer | | | | | Selected Answer: | Top management. | Correct Answer: | Both the board of directors and top management levels. | | | | | Question 3 5 out of 5 points | | | Failure to understand the beliefs and expectations of stakeholders:Answer | | | | | Selected Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | Correct Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | | | | | Question 4 5 out of 5 points | | | Issue ripeness refers to:Answer | | | | | Selected Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | Correct Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | | | | | Question 5 5 out of 5 points | | | The emergence of a public issue indicates that:Answer | | | | | Selected Answer: | A gap has developed between what......

Words: 1104 - Pages: 5

Quiz

...University of Phoenix Material Week Two Quiz Multiple Choice Please choose the correct answer to the following questions. 1. _____________ refers to the experience created from stimulating a sense organ. a. Perception b. Stimulus c. Transduction d. Sensation 2. _____________ refers to the smallest change in sensation that can be detected at least 50% of the time. a. Adaptation b. Weber’s Law c. Difference Threshold d. Absolute Threshold 3. Sensory cells located on the retina that receive incoming visual stimuli are ___________. a. Rods and Cones b. Fovea c. Ganglion Cells d. Blind Spot 4. The principles of similarity, proximity, continuity, and closure are examples of ______________. a. Binocular cues b. Convergence c. Laws of Perceptual Grouping d. Impossible Figures 5. The belief that objects in the physical world do not change due to alterations in the perception of the environment, and they maintain their size, shape, color, and brightness refers to ______________. a. Phi Phenomenon b. Motion Parallax c. Depth Perception d. Constancy 6. The proposition that sleep is needed in order to regenerate our bodies and maintain mental and physical activities is part of the ___________ theory of sleep. a. Adaptive b. Restorative c. REM d. Parasomnia 7. Our......

Words: 367 - Pages: 2

Quiz

...Instructions: 1. The following pages have answer areas for the chapter quizzes and selected matching exercises from the chapters for this workshop. 2. You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3......

Words: 619 - Pages: 3

Quiz

...Quiz 3: One of the most memorable and significant cases of American history was a Japanese attack on Pearl Harbor. Japanese forces did a quick and deliberate attack that sunk eight American ships and wounded many men and women. Most importantly this attacked was not only spontaneous, but also had a great execution plan which allowed for Japanese forces to withdraw their forces completely untouched. In “Military Misfortunes”, authors Cohen and Gooch present the matter in such way that the mistakes were made due to inability to communicate and to disburse proper intelligence information to naval commander Admiral Kimmel. Communication is a vital part of the military planning and lack of “Knowing your enemy” can be catastrophic. Inadequate communication also leads to inability to attack enemy weaknesses and to avoid strengths, which United States failed to do, but on the contrary was mastered by Japanese forces during Pearl Harbor. Another mistake made during in 1942 attack was the inability to mask critical, American, plans and keep them secret. By lack of communication and inability to protect secret information both principles of war were a failure resulting in death of many people and dismissal of potentially good commanders of Naval and Air forces. Principles of war include deliberate planning and analyses. Another example provided in “Military Misfortunes”, was a mistake of German Army on western fronts during 1918. German supreme command put together thousands of......

Words: 358 - Pages: 2

Quiz

...University of Phoenix Material Week Two Quiz Multiple Choice Please choose the correct answer to the following questions. 1. D. Sensation refers to the experience created from stimulating a sense organ. a. Perception b. Stimulus c. Transduction d. Sensation 2. D. Absolute Threshold refers to the smallest change in sensation that can be detected at least 50% of the time. a. Adaptation b. Weber’s Law c. Difference Threshold d. Absolute Threshold 3. Sensory cells located on the retina that receive incoming visual stimuli are ___________. a. Rods and Cones b. Fovea c. Ganglion Cells d. Blind Spot 4. The principles of similarity, proximity, continuity, and closure are examples of ______________. a. Binocular cues b. Convergence c. Laws of Perceptual Grouping d. Impossible Figures 5. The belief that objects in the physical world do not change due to alterations in the perception of the environment, and they maintain their size, shape, color, and brightness refers to ______________. a. Phi Phenomenon b. Motion Parallax c. Depth Perception d. Constancy 6. The proposition that sleep is needed in order to regenerate our bodies and maintain mental and physical activities is part of the ___________ theory of sleep. a. Adaptive b. Restorative c. REM d. Parasomnia 7. Our bodies tend to operate on a general 24-hour cycle called a _____________, which is regulated by the hypothalamus. a. Sleep Spindle b. Circadian......

Words: 370 - Pages: 2

Quiz

...University of Phoenix Material Week Two Quiz Multiple Choice Please choose the correct answer to the following questions. 1. _____________ refers to the experience created from stimulating a sense organ. a. Perception b. Stimulus c. Transduction d. Sensation 2. _____________ refers to the smallest change in sensation that can be detected at least 50% of the time. a. Adaptation b. Weber’s Law c. Difference Threshold d. Absolute Threshold 3. Sensory cells located on the retina that receive incoming visual stimuli are ___________. a. Rods and Cones b. Fovea c. Ganglion Cells d. Blind Spot 4. The principles of similarity, proximity, continuity, and closure are examples of ______________. a. Binocular cues b. Convergence c. Laws of Perceptual Grouping d. Impossible Figures 5. The belief that objects in the physical world do not change due to alterations in the perception of the environment, and they maintain their size, shape, color, and brightness refers to ______________. a. Phi Phenomenon b. Motion Parallax c. Depth Perception d. Constancy 6. The proposition that sleep is needed in order to regenerate our bodies and maintain mental and physical activities is part of the ___________ theory of sleep. a. Adaptive b. Restorative c. REM d. Parasomnia 7. Our......

Words: 367 - Pages: 2

Quiz

...University of Phoenix Material Grammar Guide Quiz Instructions You can access the Grammar Guide Quizzes the following ways: Log onto your University of Phoenix student course page and click on the Library tab. Click on Grammar and Writing Guides located under the Center for Writing Excellence heading. Complete the Grammar Guide Quizzes specified for Weeks One, Two, and Three, located at the end of this document, record your scores as outlined below, and submit your scores to the faculty member as instructed. NOTE: Upon completion of EACH quiz, record your results in the Grammar Guide Results form, located on the respective week’s course page, before moving away from the quiz results screen. Once you move away from the results page, you cannot gain access to your score. You will have to retake the quiz if you fail to do this. To record your results in the Grammar Guide Results form, use the following copy and paste function: Copy to clipboard directions: Upon completion of each quiz, select the “Copy to Clipboard” button on the results page. Open the Grammar Guide Results Form. Press CTRL + v to paste your results or right click on the mouse and select paste; this will add your results to the form. Alternative screen shot directions: Microsoft Windows Capturing Only the Active Window Press and hold the ALT key Press the Print Screen key Select the document into which you wish to paste the screen shot Click......

Words: 457 - Pages: 2

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life. Question 4 options: | Anorexia Nervosa | | obesity | | bulimia | | anxiety | Question 5 (1 point)   This eating disorder can be difficult to diagnose because the...

Words: 1641 - Pages: 7

Quiz

...Week 2 Quiz Multiple Choice: Read each question and select the correct answer. 1. Which of the following is a potential threat to effective interviewing? a. Time of day b. Interviewer bias c. Structured interviews d. Self-monitoring 2. Anita, a 20-year-old college student, comes in for an evaluation. When the clinician asks her what brings her in for therapy, she answers, “I wanted to know how to get rid of the fairies in my dorm room. They come out every night, and their pixie dust makes me sneeze, so I can’t go to sleep.” Based on Anita’s answer, which of the following is the most appropriate tool to use for further assessment? a. Crisis interview b. Computer-based interview c. Self-monitoring d. Mental status interview 3. Isaac is a single, 40-year-old male who runs his own business. Lately, he feels tired all the time, lacks motivation and appetite, and is not enthusiastic about anything. Based on his symptoms, which type of interview is most appropriate to use? e. Termination f. Crisis g. Mental status h. Diagnostic 4. What is a risk factor when assessing for suicide? i. The type of questionnaire used j. Previous attempts k. Watching movies about suicide l. Maintaining an active social structure 5. A crisis interview would be appropriate to m. assess how family of origin influences a person’s ability to handle a crisis ...

Words: 480 - Pages: 2

Quiz

...Quiz 1 1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team 2. Who is the central figure of the team? Owner 3. What is ingress? Entrance 4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation? Foodservice Consultant 5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant 6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant. Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste 8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills | 10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements: Intimate -18in Personal -18in to 4ft Socia - 4-12ft Public - Beyond 12ft 13 - 15. Identify which Architectural term is described. The principal face or front of a building (Façade) A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing) A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan) Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2. A government regulation formulated primarily to enhance mobility of physically-challenged persons by requiring institutions to install......

Words: 1684 - Pages: 7

Quiz

...tengang-kawali C. ningas-kugon B. balat-sibuyas D. boses-palaka ____ 4. Ang pagitan ng hatinggabi at bukang liway-way, ay tinatawag na_______. A. madaling-araw C. tanghaling-tapat B. hatinggabi D. takip-silim ____ 5. Tubig na nanggagaling sa mga ilog, lawa at ibang maliit na bahagi ng tubig. Anong tambalang salita ang tinutukoy sa pangungusap? A. tubig-alat C. likas-yaman B. tubig-tabang D. matanglawin Melinda B. Zamudio Teacher Name of School San Diego Elementary School ----------------------- QUIZ...

Words: 316 - Pages: 2

Quiz

...Quiz Chpts 10 & 11 Use the following information for questions 78 and 80. On March 1, 2010, Newton Company purchased land for an office site by paying $540,000 cash. Newton began construction on the office building on March 1. The following expenditures were incurred for construction: Date Expenditures March 1, 2010 $ 360,000 April 1, 2010 504,000 May 1, 2010 900,000 June 1, 2010 1,440,000 The office was completed and ready for occupancy on July 1. To help pay for construction, $720,000 was borrowed on March 1, 2010 on a 9%, 3-year note payable. Other than the construction note, the only debt outstanding during 2010 was a $300,000, 12%, 6-year note payable dated January 1, 2010. 78. The weighted-average accumulated expenditures on the construction project during 2010 were a. $384,000. b. $2,934,000. c. $312,000. d. $696,000. 80. Assume the weighted-average accumulated expenditures for the construction project are $870,000. The amount of interest cost to be capitalized during 2010 is a. $78,300. b. $82,800. c. $90,000. d. $100,800. 91. Dodson Company traded in a manual pressing machine for an automated pressing machine and gave $8,000 cash. The old machine cost $93,000 and had a net book value of $71,000. The old machine had a fair market value of $60,000. Which of the following is the correct journal entry to record the exchange? a. Equipment 68,000 Loss on Exchange 11,000 Accumulated......

Words: 1381 - Pages: 6

Quiz

...Quiz Metaphysics and Epistemology 1: We all know the philosophical views of the world and of human life relate closely. In one hand, Brahman, Tao, Christianity are similar, they have delicate relationship. In the eastern, is the Tao. And in western, is Christianity. The fundamental reality of the universe is Brahman. 2: I think both western and Chinese philosophical are a kind of belief. But they focus the thinking is different. One is god, and another is Chuang tzu. And the reason why they are important today is the philosophical is more and more popular in our world. People use believe to relax their heart and be happiness. 3: I hope to understand the true meaning of the philosophy. I hope to know why we should to study philosophy. I will use my message and my thinking, my knowledge to tell. And I think the grade is not the only indicator, the most important is what I study and what I know from philosophy. I wish I can study well in this course. 4: After I study metaphysics, I am interested in it’s classification. Metaphysics can also look as Tao. It can date from Chinese JIN century. The most fascinating I find is the thinking of metaphysics. Metaphysics mainly involved with and without, life and death, dynamic and static, the crime and the nature, the saint sentient beings or ruthless, sorrows, could you mind waiting for metaphysical problem. I think it is Chinese traditional pursuit of the mind. So I like it. 5: I ask the question is Is love real? So......

Words: 773 - Pages: 4

Quiz

...Corporate Quiz Qn 1 .Identify the Indian state from the montages. Andhra Pradesh Clockwise from top left: [ Tirupathi, Prakasam Barrage, Lepakshi Nandi (bull), Kirti torana of Warangal Fort] 1921 20th November The Wagon tragedy was the death of 67 prisoners on 20 November 1921 in the Malabar region of Kerala state of India. The prisoners had been taken into custody following Mappila Rebellion against British Colonial rule and Hindu landlords their deaths through apparent negligence discredited the British Raj and generated sympathy for the Indian independence movement. 3. Where is the headquarters of Interpol Located? City & Country Lyon, France 4. Identify the gentleman in the picture. Walt Disney and Shirley Temple 5. Identify the person with Mahatma Gandhi Charlie Chaplin with Mahatma Gandhi The Italian Food Company. Since 1877. Barilla leads in the segments of oven-baked products, of pasta and of ready-made sauces Barilla is a leader in the pasta business worldwide, in the pasta sauces business in continental Europe, in the bakery products business in Italy and in the crispbread business in Scandinavia. Audi. Vorsprung durch Technik roughly "Advancement through technology"; however "competitive edge" better conveys the sense of Vorsprung in this context is the main slogan and company ethos for the German car maker Audi. It has been used since the 1980s in Audi advertising campaigns all over the world. Naveen......

Words: 1405 - Pages: 6